Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Producent
Cena
-
od
do
Profesjonalne środki czystości przeznaczone do utrzymania czystości hotelach, w restauracjach i innych placówkach żywienia zbiorowego. Wszystkie preparaty PROFIMAX - gastroline są zgodne z obowiązującymi przepisami HACCP i posiadają niezbędne dokumenty oraz dopuszczenia. W naszej ofercie znajdują się również preparaty VOIGT linii gastroline oraz hotelservice, które oferują systemowe rozwiązanie dla branży HoReCa.
152,99 zł
Cena netto: 124,38 zł
190,69 zł
Cena netto: 155,03 zł
125,79 zł
Cena netto: 102,27 zł
655,99 zł
Cena netto: 533,33 zł
9,29 zł
Cena regularna:
10,29 zł
Cena netto: 7,55 zł
111,69 zł
Cena netto: 90,80 zł
199,99 zł
Cena netto: 162,59 zł
47,99 zł
Cena netto: 39,02 zł
228,19 zł
Cena netto: 185,52 zł
319,59 zł
Cena netto: 259,83 zł
151,79 zł
Cena netto: 123,41 zł
369,99 zł
Cena netto: 300,80 zł
209,99 zł
Cena netto: 170,72 zł
209,69 zł
Cena netto: 170,48 zł
127,49 zł
Cena netto: 103,65 zł
199,99 zł
Cena netto: 162,59 zł
155,59 zł
Cena regularna:
195,59 zł
Cena netto: 126,50 zł
25,89 zł
Cena regularna:
27,89 zł
Cena netto: 21,05 zł
47,79 zł
Cena netto: 44,25 zł
162,19 zł
Cena netto: 150,18 zł
Higiena w profesjonalnej kuchni jest najważniejszym aspektem jej funkcjonowania. Nie chodzi tylko i wyłącznie o higienę wydawania posiłków, ale również higienę kuchennych pomieszczeń. Niezbędne jest dokładne i regularne mycie stołów i blatów roboczych, a także frontów szafek odpowiednimi środkami odtłuszczającymi czy dezynfekcyjnymi.
To samo dotyczy mycia sprzętów kuchennych. Sprzęty mają wile zakamarków, w których zaleganie resztek jedzenia niesie ryzyko rozwoju pleśni i grzybów. Sprzęt kuchenny trzeba codziennie, na koniec dnia roboczego myć i dezynfekować.
Na koniec dnia warto również odtłuścić podłogę. Praca w takiej czystej kuchni jest bowiem przyjemnością. Aby była jeszcze przyjemniejsza warto przyzwyczaić personel kuchenny do systematycznego mycia dłoni i utrzymywania wysokiego poziomu higieny osobistej, higieny pomieszczeń oraz naczyń.