



Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Cena
-
od
do

Profesjonalne środki czystości przeznaczone do utrzymania czystości hotelach, w restauracjach i innych placówkach żywienia zbiorowego. Wszystkie preparaty PROFIMAX - gastroline są zgodne z obowiązującymi przepisami HACCP i posiadają niezbędne dokumenty oraz dopuszczenia. W naszej ofercie znajdują się również preparaty VOIGT linii gastroline oraz hotelservice, które oferują systemowe rozwiązanie dla branży HoReCa.

152,99 zł
Cena netto: 124,38 zł

169,59 zł
Cena netto: 137,88 zł

125,79 zł
Cena netto: 102,27 zł

468,69 zł
Cena netto: 381,05 zł

98,49 zł
Cena netto: 80,07 zł

199,99 zł
Cena netto: 162,59 zł

47,99 zł
Cena netto: 39,02 zł

187,59 zł
Cena netto: 152,51 zł

319,59 zł
Cena netto: 259,83 zł

151,79 zł
Cena netto: 123,41 zł

349,99 zł
Cena netto: 284,54 zł

199,99 zł
Cena netto: 162,59 zł

226,99 zł
Cena netto: 184,54 zł

122,59 zł
Cena netto: 99,67 zł

41,99 zł
Cena netto: 34,14 zł

195,59 zł
Cena netto: 159,02 zł

26,49 zł
Cena netto: 21,54 zł

35,89 zł
Cena netto: 33,23 zł

168,99 zł
Cena netto: 156,47 zł
Higiena w profesjonalnej kuchni jest najważniejszym aspektem jej funkcjonowania. Nie chodzi tylko i wyłącznie o higienę wydawania posiłków, ale również higienę kuchennych pomieszczeń. Niezbędne jest dokładne i regularne mycie stołów i blatów roboczych, a także frontów szafek odpowiednimi środkami odtłuszczającymi czy dezynfekcyjnymi.
To samo dotyczy mycia sprzętów kuchennych. Sprzęty mają wile zakamarków, w których zaleganie resztek jedzenia niesie ryzyko rozwoju pleśni i grzybów. Sprzęt kuchenny trzeba codziennie, na koniec dnia roboczego myć i dezynfekować.
Na koniec dnia warto również odtłuścić podłogę. Praca w takiej czystej kuchni jest bowiem przyjemnością. Aby była jeszcze przyjemniejsza warto przyzwyczaić personel kuchenny do systematycznego mycia dłoni i utrzymywania wysokiego poziomu higieny osobistej, higieny pomieszczeń oraz naczyń.