Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Pakiet Voigt - mała gastronomia
Opis
Pakiet profesjonalnych środków czystości niezbednych przy prowadzeniu małej gastronomii.
H644 600 ml - Gotowy do bezpośredniego użycia preparat w formie aktywnej piany do usuwania spieczonych, zeschniętych i silnych zabrudzeń. Rozpuszcza i usuwa zapieczone resztki potraw, tłuszczu, sadzy i przypaleń. Skutecznie czyści smażalnie, grille, piece, opiekacze, komory wędzarnicze, rożna i ruszta. Można go stosować do płyt grzewczych kuchenek gazowych, patelni, szyb w piecach i kominkach. Nie niszczy powierzchni emaliowanych. Forma aktywnej piany wydłuża czas ekspozycji zabrudzeń na preparat. Preparat dobrze działa także w niskich temperaturach.
H652 600 ml - Gotowy do użycia preparat do usuwania zabrudzeń pochodzenia tłuszczowego ze wszelkich powierzchni. Eliminuje uporczywy brud, tłuste osady i olejowe zanieczyszczenia. Nie pozostawia smug na stali szlachetnej. Zalecany do stosowania w hotelach, kuchniach, przemyśle spożywczym oraz w obszarach uzdrowiskowych, DPS i SPA. Do zastosowań profesjonalnych. Bezpieczny dla mytych powierzchni.
H621 600 ml - Gotowy do użycia preparat do szybkiej dezynfekcji i mycia bez spłukiwania o działaniu bakteriobójczym i grzybobójczym (drożdżakobójczym). Płyn przeznaczony do mycia i dezynfekcji powierzchni w obszarach kuchennych, restauracyjnych, cateringowych, obróbki żywności i zakładach przemysłu spożywczego.
H631 600 ml - Gotowy do bezpośredniego użycia preparat do mycia urządzeń chłodniczych i powierzchni ze stali szlachetnej, urządzeń odpornych na działanie kwasów oraz powierzchni emaliowanych. Szczególnie zalecany do stosowania w przemyśle spożywczym, cateringu, gastronomii, kuchniach hotelowych i obiektach branży HoReCa. Do mycia lodówek, lad chłodniczych, pojemników GN, mebli ze stali szlachetnej, zlewów, blatów, krajalnic.