Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Producent
Cena
-
od
do
Profesjonalne środki czystości przeznaczone do utrzymania czystości hotelach, w restauracjach i innych placówkach żywienia zbiorowego. Wszystkie preparaty PROFIMAX - gastroline są zgodne z obowiązującymi przepisami HACCP i posiadają niezbędne dokumenty oraz dopuszczenia. W naszej ofercie znajdują się również preparaty VOIGT linii gastroline oraz hotelservice, które oferują systemowe rozwiązanie dla branży HoReCa.
Voigt H692K 20l - płukanie, nabłyszczanie naczyń
Wysoce skoncentrowany, kwasowy środek nabłyszczający do płukania naczyń w zmywarkach gastronomicznych.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H692 20l - nabłyszczanie, płukanie naczyń
Preparat do nabłyszczania naczyń w zmywarkach
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H691S 20l - mycie w zmywarkach przemysłowych
Wysoce skoncentrowany, płynny środek do maszynowego mycia naczyń oraz sprzętu kuchennego
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H691 20l - płyn do maszynowego mycia naczyń
Preparat do maszynowego mycia naczyń w zmywarkach gastronomicznych
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
12 x Voigt H533 Zapach leśny 600 ml - odświeżacz powietrza
Profesjonalny, gotowy do użycia odświeżacz powietrza o aromacie lasu iglastego.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Profimax SP 110 20 l - pły do maszynowego mycia naczyń
Produkt do mycia naczyń w zmywarkach przemysłowych - WODA TWARDA.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Voigt H620 10l - środek do dezynfekcji w gastronomii
Preparat dezynfekcyjno-myjący o pełnym spektrum działania
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H642 20l - srodek do usuwania tłustych zabrudzeń
Preparat do usuwania wszelkich tłustych i olejowych zabrudzeń.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt Epidemed VC400 10l- Preparat dezynfekcyjno-myjący o pełnym spektrum działania
Preparat dezynfekcyjno-myjący o pełnym spektrum działania
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Profimax LH5 5l - koncentrat, odświeżacz powietrza
Środek do odświeżania powietrza i neutralizowania zapachów
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Voigt H695 20l - mycie w zakładach spożywczych
Skoncentrowany, kwasowy preparat do zastosowania w zakładach przemysłu spożywczego.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H693 10l - koncentrat do odkamieniania
Środek do czyszczenia urządzeń gastronomicznych
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H692K 10l - płukanie, nabłyszczanie naczyń
Wysoce skoncentrowany, kwasowy środek nabłyszczający do płukania naczyń w zmywarkach gastronomicznych.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H694 20l - mycie w zakładach spożywczych
Skoncentrowany, zasadowy preparat do zastosowania w zakładach przemysłu spożywczego.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H692 10l - nabłyszczanie, płukanie
Preparat do nabłyszczania naczyń w zmywarkach
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H691CL 10l - mycie naczyń w zmywarkach
Preparat do maszynowego mycia naczyń w zmywarkach gastronomicznych
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H691S 10l - mycie w zmywarkach przemysłowych
Wysoce skoncentrowany, płynny środek do maszynowego mycia naczyń oraz sprzętu kuchennego
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H692N 10l - płukanie, nabłyszczanie naczyń
Wysoce skoncentrowany, neutralny środek nabłyszczający do płukania naczyń w zmywarkach gastronomicznych.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Pakiet Profimax SP 121 10l i SP 111 10 l
Pakiet produktów do mycia naczyń w zmywarkach profesjonalych
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Voigt H590 5l - superkoncentrat, doczyszcznie podlóg
Superkoncentrat do doczyszczania podłóg.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Voigt H640 10l - mycie podłóg w gastronomii
Środek do mycia podłóg w gastronomii
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Higiena w profesjonalnej kuchni jest najważniejszym aspektem jej funkcjonowania. Nie chodzi tylko i wyłącznie o higienę wydawania posiłków, ale również higienę kuchennych pomieszczeń. Niezbędne jest dokładne i regularne mycie stołów i blatów roboczych, a także frontów szafek odpowiednimi środkami odtłuszczającymi czy dezynfekcyjnymi.
To samo dotyczy mycia sprzętów kuchennych. Sprzęty mają wile zakamarków, w których zaleganie resztek jedzenia niesie ryzyko rozwoju pleśni i grzybów. Sprzęt kuchenny trzeba codziennie, na koniec dnia roboczego myć i dezynfekować.
Na koniec dnia warto również odtłuścić podłogę. Praca w takiej czystej kuchni jest bowiem przyjemnością. Aby była jeszcze przyjemniejsza warto przyzwyczaić personel kuchenny do systematycznego mycia dłoni i utrzymywania wysokiego poziomu higieny osobistej, higieny pomieszczeń oraz naczyń.