Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Producent
Cena
-
od
do
Profesjonalne środki czystości przeznaczone do utrzymania czystości hotelach, w restauracjach i innych placówkach żywienia zbiorowego. Wszystkie preparaty PROFIMAX - gastroline są zgodne z obowiązującymi przepisami HACCP i posiadają niezbędne dokumenty oraz dopuszczenia. W naszej ofercie znajdują się również preparaty VOIGT linii gastroline oraz hotelservice, które oferują systemowe rozwiązanie dla branży HoReCa.
Voigt Zapach premium H537 0,6l - odświeżacz powietrza
Profesjonalny, gotowy do użycia odświeżacz powietrza o aromacie drzewa sandałowego
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Voigt Zapach pomarańczowy H534 0,6l - odświeżacz powietrza
Profesjonalny, gotowy do użycia odświeżacz powietrza o aromacie pomarańczowym.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Voigt Zapach mango-liczi H536 0,6l - odświeżacz powietrza
Profesjonalny preparat likwidujący nieprzyjemne zapachy
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Voigt Zapach fantazyjny H535 0,6l - odświeżacz powietrza
Profesjonalny, gotowy do użycia odświeżacz powietrza o aromacie perfum
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Voigt Sanitariaty-Żel VC 541 750 ml
Zapachowy, dezynfekcyjny żel do mycia sanitariatów.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt Sanitariaty-Żel VC 541 5l
Zapachowy, dezynfekcyjny żel do mycia sanitariatów.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Voigt H699 10l - ręczne mycie naczyń
Superkoncentrat do ręcznego mycia naczyń i powierzchni.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H695 20l - mycie w zakładach spożywczych
Skoncentrowany, kwasowy preparat do zastosowania w zakładach przemysłu spożywczego.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H694 20l - mycie w zakładach spożywczych
Skoncentrowany, zasadowy preparat do zastosowania w zakładach przemysłu spożywczego.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H693 10l - koncentrat do odkamieniania
Środek do czyszczenia urządzeń gastronomicznych
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H693 5l - koncentrat do odkamieniania
Środek do czyszczenia urządzeń gastronomicznych
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H692N 10l - płukanie, nabłyszczanie naczyń
Wysoce skoncentrowany, neutralny środek nabłyszczający do płukania naczyń w zmywarkach gastronomicznych.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H692K 20l - płukanie, nabłyszczanie naczyń
Wysoce skoncentrowany, kwasowy środek nabłyszczający do płukania naczyń w zmywarkach gastronomicznych.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H692K 10l - płukanie, nabłyszczanie naczyń
Wysoce skoncentrowany, kwasowy środek nabłyszczający do płukania naczyń w zmywarkach gastronomicznych.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H692K 5l - płukanie, nabłyszczanie naczyń
Wysoce skoncentrowany, kwasowy środek nabłyszczający do płukania naczyń w zmywarkach gastronomicznych.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H692 5l - nabłyszczanie, płukanie naczyń
Preparat do nabłyszczania naczyń w zmywarkach
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H692 20l - nabłyszczanie, płukanie naczyń
Preparat do nabłyszczania naczyń w zmywarkach
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H692 10l - nabłyszczanie, płukanie
Preparat do nabłyszczania naczyń w zmywarkach
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H691S 5l - mycie w zmywarkach przemysłowych
Wysoce skoncentrowany, płynny środek do maszynowego mycia naczyń oraz sprzętu kuchennego
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H691S 20l - mycie w zmywarkach przemysłowych
Wysoce skoncentrowany, płynny środek do maszynowego mycia naczyń oraz sprzętu kuchennego
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Higiena w profesjonalnej kuchni jest najważniejszym aspektem jej funkcjonowania. Nie chodzi tylko i wyłącznie o higienę wydawania posiłków, ale również higienę kuchennych pomieszczeń. Niezbędne jest dokładne i regularne mycie stołów i blatów roboczych, a także frontów szafek odpowiednimi środkami odtłuszczającymi czy dezynfekcyjnymi.
To samo dotyczy mycia sprzętów kuchennych. Sprzęty mają wile zakamarków, w których zaleganie resztek jedzenia niesie ryzyko rozwoju pleśni i grzybów. Sprzęt kuchenny trzeba codziennie, na koniec dnia roboczego myć i dezynfekować.
Na koniec dnia warto również odtłuścić podłogę. Praca w takiej czystej kuchni jest bowiem przyjemnością. Aby była jeszcze przyjemniejsza warto przyzwyczaić personel kuchenny do systematycznego mycia dłoni i utrzymywania wysokiego poziomu higieny osobistej, higieny pomieszczeń oraz naczyń.