Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Producent
Cena
Profesjonalne środki czystości przeznaczone do utrzymania czystości hotelach, w restauracjach i innych placówkach żywienia zbiorowego. Wszystkie preparaty PROFIMAX - gastroline są zgodne z obowiązującymi przepisami HACCP i posiadają niezbędne dokumenty oraz dopuszczenia. W naszej ofercie znajdują się również preparaty VOIGT linii gastroline oraz hotelservice, które oferują systemowe rozwiązanie dla branży HoReCa.
Profimax SP 111 20 l - środek do maszynowego mycia naczyń
Produkt do mycia naczyń w zmywarkach przemysłowych - WODA MIĘKKA I ŚREDNIOTWARDA
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Pakiet Profimax SP 121 10l i SP 111 10 l
Pakiet produktów do mycia naczyń w zmywarkach profesjonalych
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Voigt H590 5l - superkoncentrat, doczyszcznie podlóg
Superkoncentrat do doczyszczania podłóg.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Voigt H620 5l - środek do dezynfekcji w gastronomii
Preparat dezynfekcyjno-myjący o pełnym spektrum działania
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H640 10l - mycie podłóg w gastronomii
Środek do mycia podłóg w gastronomii
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H691CL 10l - mycie naczyń w zmywarkach
Preparat do maszynowego mycia naczyń w zmywarkach gastronomicznych
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H691S 10l - mycie w zmywarkach przemysłowych
Wysoce skoncentrowany, płynny środek do maszynowego mycia naczyń oraz sprzętu kuchennego
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H692 10l - nabłyszczanie, płukanie
Preparat do nabłyszczania naczyń w zmywarkach
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H692N 10l - płukanie, nabłyszczanie naczyń
Wysoce skoncentrowany, neutralny środek nabłyszczający do płukania naczyń w zmywarkach gastronomicznych.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Higiena w profesjonalnej kuchni jest najważniejszym aspektem jej funkcjonowania. Nie chodzi tylko i wyłącznie o higienę wydawania posiłków, ale również higienę kuchennych pomieszczeń. Niezbędne jest dokładne i regularne mycie stołów i blatów roboczych, a także frontów szafek odpowiednimi środkami odtłuszczającymi czy dezynfekcyjnymi.
To samo dotyczy mycia sprzętów kuchennych. Sprzęty mają wile zakamarków, w których zaleganie resztek jedzenia niesie ryzyko rozwoju pleśni i grzybów. Sprzęt kuchenny trzeba codziennie, na koniec dnia roboczego myć i dezynfekować.
Na koniec dnia warto również odtłuścić podłogę. Praca w takiej czystej kuchni jest bowiem przyjemnością. Aby była jeszcze przyjemniejsza warto przyzwyczaić personel kuchenny do systematycznego mycia dłoni i utrzymywania wysokiego poziomu higieny osobistej, higieny pomieszczeń oraz naczyń.