Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Producent
Cena
- od 250,00 zł (32)
-
od
do
Profesjonalne środki czystości przeznaczone do utrzymania czystości hotelach, w restauracjach i innych placówkach żywienia zbiorowego. Wszystkie preparaty PROFIMAX - gastroline są zgodne z obowiązującymi przepisami HACCP i posiadają niezbędne dokumenty oraz dopuszczenia. W naszej ofercie znajdują się również preparaty VOIGT linii gastroline oraz hotelservice, które oferują systemowe rozwiązanie dla branży HoReCa.
Profimax SP 110 20 l - pły do maszynowego mycia naczyń
Produkt do mycia naczyń w zmywarkach przemysłowych - WODA TWARDA.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Profimax SP 111 20 l - środek do maszynowego mycia naczyń
Produkt do mycia naczyń w zmywarkach przemysłowych - WODA MIĘKKA I ŚREDNIOTWARDA
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Pakiet Profimax SP 121 10l i SP 111 10 l
Pakiet produktów do mycia naczyń w zmywarkach profesjonalych
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Voigt Epidemed VC400 10l- Preparat dezynfekcyjno-myjący o pełnym spektrum działania
Preparat dezynfekcyjno-myjący o pełnym spektrum działania
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
12 x Voigt H533 Zapach leśny 600 ml - odświeżacz powietrza
Profesjonalny, gotowy do użycia odświeżacz powietrza o aromacie lasu iglastego.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Profimax LH2 5l - koncentrat, preparat do szybkiej dezynfekcji
Środek do czyszczenia i szybkiej dezynfekcji
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Profimax LH5 0,5l x 8 szt - odświeacze powietrza
Środek do odświeżania powietrza i neutralizowania zapachów
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Profimax LH5 5l - koncentrat, odświeżacz powietrza
Środek do odświeżania powietrza i neutralizowania zapachów
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Voigt C901 Fresh 5l - odświeżacz powietrza, zapach bryzy
C901 Fresh 5l - odświeżacz powietrza, zapach bryzy
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H590 5l - superkoncentrat, doczyszcznie podlóg
Superkoncentrat do doczyszczania podłóg.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Voigt H620 10l - środek do dezynfekcji w gastronomii
Preparat dezynfekcyjno-myjący o pełnym spektrum działania
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H620 5l - środek do dezynfekcji w gastronomii
Preparat dezynfekcyjno-myjący o pełnym spektrum działania
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H640 10l - mycie podłóg w gastronomii
Środek do mycia podłóg w gastronomii
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H641 10l - do usuwania tłustych zabrudzeń
Preparat do usuwania tłustych zabrudzeń, bez fosforanów.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H642 10l - srodek do usuwania tłustych zabrudzeń
Preparat do usuwania wszelkich tłustych i olejowych zabrudzeń.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H642 20l - srodek do usuwania tłustych zabrudzeń
Preparat do usuwania wszelkich tłustych i olejowych zabrudzeń.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H643 10l - koncentrat do mycia grilli
Środek do usuwania do usuwania spieczonych zabrudzeń
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H691 10l - płyn do maszynowego mycia naczyń
Preparat do maszynowego mycia naczyń w zmywarkach gastronomicznych
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Voigt H691 20l - płyn do maszynowego mycia naczyń
Preparat do maszynowego mycia naczyń w zmywarkach gastronomicznych
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H691CL 10l - mycie naczyń w zmywarkach
Preparat do maszynowego mycia naczyń w zmywarkach gastronomicznych
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H691S 10l - mycie w zmywarkach przemysłowych
Wysoce skoncentrowany, płynny środek do maszynowego mycia naczyń oraz sprzętu kuchennego
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Higiena w profesjonalnej kuchni jest najważniejszym aspektem jej funkcjonowania. Nie chodzi tylko i wyłącznie o higienę wydawania posiłków, ale również higienę kuchennych pomieszczeń. Niezbędne jest dokładne i regularne mycie stołów i blatów roboczych, a także frontów szafek odpowiednimi środkami odtłuszczającymi czy dezynfekcyjnymi.
To samo dotyczy mycia sprzętów kuchennych. Sprzęty mają wile zakamarków, w których zaleganie resztek jedzenia niesie ryzyko rozwoju pleśni i grzybów. Sprzęt kuchenny trzeba codziennie, na koniec dnia roboczego myć i dezynfekować.
Na koniec dnia warto również odtłuścić podłogę. Praca w takiej czystej kuchni jest bowiem przyjemnością. Aby była jeszcze przyjemniejsza warto przyzwyczaić personel kuchenny do systematycznego mycia dłoni i utrzymywania wysokiego poziomu higieny osobistej, higieny pomieszczeń oraz naczyń.