Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Producent
Cena
Profesjonalne środki czystości przeznaczone do utrzymania czystości hotelach, w restauracjach i innych placówkach żywienia zbiorowego. Wszystkie preparaty PROFIMAX - gastroline są zgodne z obowiązującymi przepisami HACCP i posiadają niezbędne dokumenty oraz dopuszczenia. W naszej ofercie znajdują się również preparaty VOIGT linii gastroline oraz hotelservice, które oferują systemowe rozwiązanie dla branży HoReCa.
Voigt H615 5l - dezynfekcyjne mydło w płynie
Dezynfekcyjne mydło w płynie
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Voigt H580 5l - koncentrat do mycia podłóg
Środek do bieżącego mycia podłóg. Zapach mango-liczi
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H630 5l - mycie urządzeń chłodniczych
Skoncentrowany płyn do mycia lodówek, chłodni i stali szlachetnej
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Voigt H642 5l - środek do usuwania tłustych zabrudzeń
Preparat do usuwania wszelkich tłustych i olejowych zabrudzeń.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Voigt H643 5l - koncentrat do mycia piekarników
Środek do usuwania spieczonych zabrudzeń
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Voigt H690 5l - ręczne mycie naczyń
Koncentrat do ręcznego mycia naczyń i powierzchni.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Higiena w profesjonalnej kuchni jest najważniejszym aspektem jej funkcjonowania. Nie chodzi tylko i wyłącznie o higienę wydawania posiłków, ale również higienę kuchennych pomieszczeń. Niezbędne jest dokładne i regularne mycie stołów i blatów roboczych, a także frontów szafek odpowiednimi środkami odtłuszczającymi czy dezynfekcyjnymi.
To samo dotyczy mycia sprzętów kuchennych. Sprzęty mają wile zakamarków, w których zaleganie resztek jedzenia niesie ryzyko rozwoju pleśni i grzybów. Sprzęt kuchenny trzeba codziennie, na koniec dnia roboczego myć i dezynfekować.
Na koniec dnia warto również odtłuścić podłogę. Praca w takiej czystej kuchni jest bowiem przyjemnością. Aby była jeszcze przyjemniejsza warto przyzwyczaić personel kuchenny do systematycznego mycia dłoni i utrzymywania wysokiego poziomu higieny osobistej, higieny pomieszczeń oraz naczyń.