Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Profesjonalne środki czystości przeznaczone do utrzymania czystości hotelach, w restauracjach i innych placówkach żywienia zbiorowego. Wszystkie preparaty PROFIMAX - gastroline są zgodne z obowiązującymi przepisami HACCP i posiadają niezbędne dokumenty oraz dopuszczenia. W naszej ofercie znajdują się również preparaty VOIGT linii gastroline oraz hotelservice, które oferują systemowe rozwiązanie dla branży HoReCa.
149,99 zł
Cena netto: 121,94 zł
145,99 zł
Cena regularna:
181,99 zł
Cena netto: 118,69 zł
142,79 zł
Cena netto: 132,21 zł
139,99 zł
Cena regularna:
165,99 zł
Cena netto: 113,81 zł
136,89 zł
Cena netto: 111,29 zł
132,39 zł
Cena netto: 107,63 zł
129,99 zł
Cena netto: 105,68 zł
129,99 zł
Cena regularna:
166,49 zł
Cena netto: 105,68 zł
129,99 zł
Cena regularna:
158,19 zł
Cena netto: 105,68 zł
128,49 zł
Cena netto: 104,46 zł
125,79 zł
Cena netto: 102,27 zł
119,99 zł
Cena regularna:
141,59 zł
Cena netto: 97,55 zł
117,99 zł
Cena netto: 109,25 zł
117,69 zł
Cena netto: 95,68 zł
115,99 zł
Cena regularna:
134,99 zł
Cena netto: 94,30 zł
105,19 zł
Cena regularna:
131,49 zł
Cena netto: 85,52 zł
99,99 zł
Cena regularna:
129,39 zł
Cena netto: 81,29 zł
99,99 zł
Cena netto: 81,29 zł
98,49 zł
Cena netto: 80,07 zł
95,99 zł
Cena regularna:
128,19 zł
Cena netto: 78,04 zł
95,99 zł
Cena regularna:
111,19 zł
Cena netto: 78,04 zł
Higiena w profesjonalnej kuchni jest najważniejszym aspektem jej funkcjonowania. Nie chodzi tylko i wyłącznie o higienę wydawania posiłków, ale również higienę kuchennych pomieszczeń. Niezbędne jest dokładne i regularne mycie stołów i blatów roboczych, a także frontów szafek odpowiednimi środkami odtłuszczającymi czy dezynfekcyjnymi.
To samo dotyczy mycia sprzętów kuchennych. Sprzęty mają wile zakamarków, w których zaleganie resztek jedzenia niesie ryzyko rozwoju pleśni i grzybów. Sprzęt kuchenny trzeba codziennie, na koniec dnia roboczego myć i dezynfekować.
Na koniec dnia warto również odtłuścić podłogę. Praca w takiej czystej kuchni jest bowiem przyjemnością. Aby była jeszcze przyjemniejsza warto przyzwyczaić personel kuchenny do systematycznego mycia dłoni i utrzymywania wysokiego poziomu higieny osobistej, higieny pomieszczeń oraz naczyń.