Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Cena
- 9,99 zł - 100,00 zł (60)
-
od
do
Profesjonalne środki czystości przeznaczone do utrzymania czystości hotelach, w restauracjach i innych placówkach żywienia zbiorowego. Wszystkie preparaty PROFIMAX - gastroline są zgodne z obowiązującymi przepisami HACCP i posiadają niezbędne dokumenty oraz dopuszczenia. W naszej ofercie znajdują się również preparaty VOIGT linii gastroline oraz hotelservice, które oferują systemowe rozwiązanie dla branży HoReCa.
99,99 zł
Cena regularna:
129,39 zł
Cena netto: 81,29 zł
99,99 zł
Cena netto: 81,29 zł
98,49 zł
Cena netto: 80,07 zł
95,99 zł
Cena regularna:
128,19 zł
Cena netto: 78,04 zł
95,99 zł
Cena regularna:
111,19 zł
Cena netto: 78,04 zł
89,99 zł
Cena regularna:
97,79 zł
Cena netto: 73,16 zł
85,79 zł
Cena netto: 69,75 zł
79,89 zł
Cena netto: 64,95 zł
69,99 zł
Cena regularna:
86,39 zł
Cena netto: 56,90 zł
69,99 zł
Cena netto: 64,81 zł
69,99 zł
Cena regularna:
89,39 zł
Cena netto: 56,90 zł
65,99 zł
Cena netto: 53,65 zł
59,99 zł
Cena regularna:
65,79 zł
Cena netto: 48,77 zł
59,99 zł
Cena regularna:
79,89 zł
Cena netto: 48,77 zł
59,99 zł
Cena regularna:
73,19 zł
Cena netto: 55,55 zł
59,99 zł
Cena regularna:
68,79 zł
Cena netto: 48,77 zł
59,99 zł
Cena regularna:
75,19 zł
Cena netto: 48,77 zł
59,99 zł
Cena regularna:
66,29 zł
Cena netto: 48,77 zł
59,99 zł
Cena regularna:
78,49 zł
Cena netto: 48,77 zł
59,99 zł
Cena regularna:
74,79 zł
Cena netto: 48,77 zł
Higiena w profesjonalnej kuchni jest najważniejszym aspektem jej funkcjonowania. Nie chodzi tylko i wyłącznie o higienę wydawania posiłków, ale również higienę kuchennych pomieszczeń. Niezbędne jest dokładne i regularne mycie stołów i blatów roboczych, a także frontów szafek odpowiednimi środkami odtłuszczającymi czy dezynfekcyjnymi.
To samo dotyczy mycia sprzętów kuchennych. Sprzęty mają wile zakamarków, w których zaleganie resztek jedzenia niesie ryzyko rozwoju pleśni i grzybów. Sprzęt kuchenny trzeba codziennie, na koniec dnia roboczego myć i dezynfekować.
Na koniec dnia warto również odtłuścić podłogę. Praca w takiej czystej kuchni jest bowiem przyjemnością. Aby była jeszcze przyjemniejsza warto przyzwyczaić personel kuchenny do systematycznego mycia dłoni i utrzymywania wysokiego poziomu higieny osobistej, higieny pomieszczeń oraz naczyń.