Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Producent
Cena
Profesjonalne środki czystości przeznaczone do utrzymania czystości hotelach, w restauracjach i innych placówkach żywienia zbiorowego. Wszystkie preparaty PROFIMAX - gastroline są zgodne z obowiązującymi przepisami HACCP i posiadają niezbędne dokumenty oraz dopuszczenia. W naszej ofercie znajdują się również preparaty VOIGT linii gastroline oraz hotelservice, które oferują systemowe rozwiązanie dla branży HoReCa.
379,99 zł
Cena regularna:
436,69 zł
Cena netto: 308,93 zł
399,99 zł
Cena regularna:
418,29 zł
Cena netto: 325,20 zł
379,99 zł
Cena regularna:
427,99 zł
Cena netto: 308,93 zł
339,99 zł
Cena regularna:
364,99 zł
Cena netto: 276,41 zł
349,99 zł
Cena regularna:
423,29 zł
Cena netto: 284,54 zł
359,99 zł
Cena regularna:
394,59 zł
Cena netto: 292,67 zł
339,99 zł
Cena regularna:
371,59 zł
Cena netto: 276,41 zł
329,99 zł
Cena regularna:
380,99 zł
Cena netto: 268,28 zł
369,99 zł
Cena regularna:
459,99 zł
Cena netto: 300,80 zł
449,99 zł
Cena regularna:
523,49 zł
Cena netto: 416,66 zł
329,99 zł
Cena netto: 268,28 zł
319,59 zł
Cena netto: 259,83 zł
446,99 zł
Cena netto: 363,41 zł
349,99 zł
Cena netto: 284,54 zł
Higiena w profesjonalnej kuchni jest najważniejszym aspektem jej funkcjonowania. Nie chodzi tylko i wyłącznie o higienę wydawania posiłków, ale również higienę kuchennych pomieszczeń. Niezbędne jest dokładne i regularne mycie stołów i blatów roboczych, a także frontów szafek odpowiednimi środkami odtłuszczającymi czy dezynfekcyjnymi.
To samo dotyczy mycia sprzętów kuchennych. Sprzęty mają wile zakamarków, w których zaleganie resztek jedzenia niesie ryzyko rozwoju pleśni i grzybów. Sprzęt kuchenny trzeba codziennie, na koniec dnia roboczego myć i dezynfekować.
Na koniec dnia warto również odtłuścić podłogę. Praca w takiej czystej kuchni jest bowiem przyjemnością. Aby była jeszcze przyjemniejsza warto przyzwyczaić personel kuchenny do systematycznego mycia dłoni i utrzymywania wysokiego poziomu higieny osobistej, higieny pomieszczeń oraz naczyń.