Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Producent
Cena
- od 150,00 zł (57)
-
od
do
Profesjonalne środki czystości przeznaczone do utrzymania czystości hotelach, w restauracjach i innych placówkach żywienia zbiorowego. Wszystkie preparaty PROFIMAX - gastroline są zgodne z obowiązującymi przepisami HACCP i posiadają niezbędne dokumenty oraz dopuszczenia. W naszej ofercie znajdują się również preparaty VOIGT linii gastroline oraz hotelservice, które oferują systemowe rozwiązanie dla branży HoReCa.
436,69 zł
Cena netto: 355,03 zł
418,29 zł
Cena netto: 340,07 zł
364,99 zł
Cena netto: 296,74 zł
799,99 zł
Cena netto: 650,40 zł
423,29 zł
Cena netto: 344,14 zł
226,99 zł
Cena netto: 184,54 zł
219,99 zł
Cena netto: 178,85 zł
731,99 zł
Cena netto: 595,11 zł
199,99 zł
Cena netto: 162,59 zł
699,99 zł
Cena netto: 569,10 zł
371,59 zł
Cena netto: 302,11 zł
199,99 zł
Cena netto: 162,59 zł
659,99 zł
Cena netto: 536,58 zł
289,99 zł
Cena regularna:
349,99 zł
Cena netto: 235,76 zł
Higiena w profesjonalnej kuchni jest najważniejszym aspektem jej funkcjonowania. Nie chodzi tylko i wyłącznie o higienę wydawania posiłków, ale również higienę kuchennych pomieszczeń. Niezbędne jest dokładne i regularne mycie stołów i blatów roboczych, a także frontów szafek odpowiednimi środkami odtłuszczającymi czy dezynfekcyjnymi.
To samo dotyczy mycia sprzętów kuchennych. Sprzęty mają wile zakamarków, w których zaleganie resztek jedzenia niesie ryzyko rozwoju pleśni i grzybów. Sprzęt kuchenny trzeba codziennie, na koniec dnia roboczego myć i dezynfekować.
Na koniec dnia warto również odtłuścić podłogę. Praca w takiej czystej kuchni jest bowiem przyjemnością. Aby była jeszcze przyjemniejsza warto przyzwyczaić personel kuchenny do systematycznego mycia dłoni i utrzymywania wysokiego poziomu higieny osobistej, higieny pomieszczeń oraz naczyń.