Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Producent
Cena
Profesjonalne środki czystości przeznaczone do utrzymania czystości hotelach, w restauracjach i innych placówkach żywienia zbiorowego. Wszystkie preparaty PROFIMAX - gastroline są zgodne z obowiązującymi przepisami HACCP i posiadają niezbędne dokumenty oraz dopuszczenia. W naszej ofercie znajdują się również preparaty VOIGT linii gastroline oraz hotelservice, które oferują systemowe rozwiązanie dla branży HoReCa.
199,99 zł
Cena netto: 162,59 zł
199,99 zł
Cena netto: 162,59 zł
139,99 zł
Cena regularna:
165,99 zł
Cena netto: 113,81 zł
141,59 zł
Cena netto: 115,11 zł
115,99 zł
Cena regularna:
134,99 zł
Cena netto: 94,30 zł
166,49 zł
Cena netto: 135,36 zł
158,19 zł
Cena netto: 128,61 zł
115,99 zł
Cena regularna:
136,89 zł
Cena netto: 94,30 zł
155,99 zł
Cena netto: 144,44 zł
195,59 zł
Cena netto: 159,02 zł
199,99 zł
Cena netto: 162,59 zł
125,79 zł
Cena netto: 102,27 zł
117,69 zł
Cena netto: 95,68 zł
151,79 zł
Cena netto: 123,41 zł
Higiena w profesjonalnej kuchni jest najważniejszym aspektem jej funkcjonowania. Nie chodzi tylko i wyłącznie o higienę wydawania posiłków, ale również higienę kuchennych pomieszczeń. Niezbędne jest dokładne i regularne mycie stołów i blatów roboczych, a także frontów szafek odpowiednimi środkami odtłuszczającymi czy dezynfekcyjnymi.
To samo dotyczy mycia sprzętów kuchennych. Sprzęty mają wile zakamarków, w których zaleganie resztek jedzenia niesie ryzyko rozwoju pleśni i grzybów. Sprzęt kuchenny trzeba codziennie, na koniec dnia roboczego myć i dezynfekować.
Na koniec dnia warto również odtłuścić podłogę. Praca w takiej czystej kuchni jest bowiem przyjemnością. Aby była jeszcze przyjemniejsza warto przyzwyczaić personel kuchenny do systematycznego mycia dłoni i utrzymywania wysokiego poziomu higieny osobistej, higieny pomieszczeń oraz naczyń.