Producenci
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Promocje
Preseptol QV 5 l - preparat do szybkiej dezynfekcji
Preseptol QV 5 l - preparat do szybkiej dezynfekcji
106,69 zł 99,99 zł 98,79 zł 92,58 zł
szt.
Olejek zapachowy Kala chanti - japońska wiosna 250 ml
Olejek zapachowy Kala chanti - japońska wiosna 250 ml
23,99 zł 19,49 zł 19,50 zł 15,85 zł
szt.
Olejek zapachowy Kala chanti - japońska wiosna 500 ml
Olejek zapachowy Kala chanti - japońska wiosna 500 ml
42,99 zł 35,39 zł 34,95 zł 28,77 zł
szt.
Produkt dnia
Preseptol QV 0,75 l - preparat do szybkiej dezynfekcji
Preseptol QV 0,75 l - preparat do szybkiej dezynfekcji
19,69 zł 18,23 zł
szt.
Preseptol QV 5 l - preparat do szybkiej dezynfekcji
Preseptol QV 5 l - preparat do szybkiej dezynfekcji
106,69 zł 99,99 zł 98,79 zł 92,58 zł
szt.

Profesjonalne środki czystości przeznaczone do utrzymania czystości hotelach, w restauracjach i innych placówkach żywienia zbiorowego. Wszystkie preparaty PROFIMAX - gastroline są zgodne z obowiązującymi przepisami HACCP i posiadają niezbędne dokumenty oraz dopuszczenia. W naszej ofercie znajdują się również preparaty VOIGT linii gastroline oraz hotelservice, które oferują systemowe rozwiązanie dla branży HoReCa.

Preseptol QV 5 l - preparat do szybkiej dezynfekcji Preseptol QV 5 l - preparat do szybkiej dezynfekcji
Cena: 99,99 zł 106,69 zł (netto: 92,58 zł 98,79 zł )
szt.
zobacz więcej
  • promocja
Profimax LH4  5l - płyn do mycia mebli i skóry Profimax LH4 5l - płyn do mycia mebli i skóry
Cena: 96,92 zł (netto: 78,80 zł )
szt.
zobacz więcej
Tenzi Gran Smog 5l - koncentrat do mycia piekarników i wędzarni Tenzi Gran Smog 5l - koncentrat do mycia piekarników i wędzarni
Producent: TENZI
Cena: 96,39 zł (netto: 78,37 zł )
szt.
zobacz więcej
Voigt H642 5l - środek do usuwania tłustych zabrudzeń Voigt H642 5l - środek do usuwania tłustych zabrudzeń
Producent: VOIGT
Cena: 89,55 zł (netto: 72,80 zł )
szt.
zobacz więcej

Higiena w profesjonalnej kuchni jest najważniejszym aspektem jej funkcjonowania. Nie chodzi tylko i wyłącznie o higienę wydawania posiłków, ale również higienę kuchennych pomieszczeń. Niezbędne jest dokładne i regularne mycie stołów i blatów roboczych, a także frontów szafek odpowiednimi środkami odtłuszczającymi czy dezynfekcyjnymi.

To samo dotyczy mycia sprzętów kuchennych. Sprzęty mają wile zakamarków, w których zaleganie resztek jedzenia niesie  ryzyko rozwoju pleśni i grzybów. Sprzęt kuchenny trzeba codziennie, na koniec dnia roboczego myć i dezynfekować.

Na koniec dnia warto również odtłuścić podłogę. Praca w takiej czystej kuchni jest bowiem przyjemnością. Aby była jeszcze przyjemniejsza warto przyzwyczaić personel kuchenny do systematycznego mycia dłoni i utrzymywania wysokiego poziomu higieny osobistej, higieny pomieszczeń oraz naczyń.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl