Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Profesjonalne środki czystości przeznaczone do utrzymania czystości hotelach, w restauracjach i innych placówkach żywienia zbiorowego. Wszystkie preparaty PROFIMAX - gastroline są zgodne z obowiązującymi przepisami HACCP i posiadają niezbędne dokumenty oraz dopuszczenia. W naszej ofercie znajdują się również preparaty VOIGT linii gastroline oraz hotelservice, które oferują systemowe rozwiązanie dla branży HoReCa.
125,79 zł
Cena netto: 102,27 zł
98,49 zł
Cena netto: 80,07 zł
47,99 zł
Cena netto: 39,02 zł
117,69 zł
Cena netto: 95,68 zł
41,99 zł
Cena netto: 34,14 zł
27,89 zł
Cena netto: 22,67 zł
35,89 zł
Cena netto: 33,23 zł
69,99 zł
Cena netto: 64,81 zł
28,59 zł
Cena netto: 26,47 zł
99,99 zł
Cena regularna:
117,99 zł
Cena netto: 92,58 zł
142,79 zł
Cena netto: 132,21 zł
26,49 zł
Cena netto: 24,53 zł
79,89 zł
Cena netto: 64,95 zł
65,99 zł
Cena netto: 53,65 zł
99,99 zł
Cena netto: 81,29 zł
149,99 zł
Cena netto: 121,94 zł
128,49 zł
Cena netto: 104,46 zł
132,39 zł
Cena netto: 107,63 zł
Higiena w profesjonalnej kuchni jest najważniejszym aspektem jej funkcjonowania. Nie chodzi tylko i wyłącznie o higienę wydawania posiłków, ale również higienę kuchennych pomieszczeń. Niezbędne jest dokładne i regularne mycie stołów i blatów roboczych, a także frontów szafek odpowiednimi środkami odtłuszczającymi czy dezynfekcyjnymi.
To samo dotyczy mycia sprzętów kuchennych. Sprzęty mają wile zakamarków, w których zaleganie resztek jedzenia niesie ryzyko rozwoju pleśni i grzybów. Sprzęt kuchenny trzeba codziennie, na koniec dnia roboczego myć i dezynfekować.
Na koniec dnia warto również odtłuścić podłogę. Praca w takiej czystej kuchni jest bowiem przyjemnością. Aby była jeszcze przyjemniejsza warto przyzwyczaić personel kuchenny do systematycznego mycia dłoni i utrzymywania wysokiego poziomu higieny osobistej, higieny pomieszczeń oraz naczyń.