Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Producent
Cena
- od 150,00 zł (35)
-
od
do
Profesjonalne środki czystości przeznaczone do utrzymania czystości hotelach, w restauracjach i innych placówkach żywienia zbiorowego. Wszystkie preparaty PROFIMAX - gastroline są zgodne z obowiązującymi przepisami HACCP i posiadają niezbędne dokumenty oraz dopuszczenia. W naszej ofercie znajdują się również preparaty VOIGT linii gastroline oraz hotelservice, które oferują systemowe rozwiązanie dla branży HoReCa.
459,99 zł
Cena netto: 425,92 zł
599,99 zł
Cena netto: 487,80 zł
163,19 zł
Cena netto: 132,67 zł
299,79 zł
Cena netto: 243,73 zł
158,19 zł
Cena netto: 128,61 zł
329,99 zł
Cena netto: 268,28 zł
166,49 zł
Cena netto: 135,36 zł
523,49 zł
Cena netto: 484,71 zł
321,39 zł
Cena netto: 297,58 zł
255,99 zł
Cena netto: 208,12 zł
254,99 zł
Cena netto: 207,31 zł
459,99 zł
Cena netto: 373,98 zł
289,99 zł
Cena regularna:
349,99 zł
Cena netto: 235,76 zł
659,99 zł
Cena netto: 536,58 zł
199,99 zł
Cena netto: 162,59 zł
371,59 zł
Cena netto: 302,11 zł
Higiena w profesjonalnej kuchni jest najważniejszym aspektem jej funkcjonowania. Nie chodzi tylko i wyłącznie o higienę wydawania posiłków, ale również higienę kuchennych pomieszczeń. Niezbędne jest dokładne i regularne mycie stołów i blatów roboczych, a także frontów szafek odpowiednimi środkami odtłuszczającymi czy dezynfekcyjnymi.
To samo dotyczy mycia sprzętów kuchennych. Sprzęty mają wile zakamarków, w których zaleganie resztek jedzenia niesie ryzyko rozwoju pleśni i grzybów. Sprzęt kuchenny trzeba codziennie, na koniec dnia roboczego myć i dezynfekować.
Na koniec dnia warto również odtłuścić podłogę. Praca w takiej czystej kuchni jest bowiem przyjemnością. Aby była jeszcze przyjemniejsza warto przyzwyczaić personel kuchenny do systematycznego mycia dłoni i utrzymywania wysokiego poziomu higieny osobistej, higieny pomieszczeń oraz naczyń.