Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Producent
Cena
Profesjonalne środki czystości przeznaczone do utrzymania czystości hotelach, w restauracjach i innych placówkach żywienia zbiorowego. Wszystkie preparaty PROFIMAX - gastroline są zgodne z obowiązującymi przepisami HACCP i posiadają niezbędne dokumenty oraz dopuszczenia. W naszej ofercie znajdują się również preparaty VOIGT linii gastroline oraz hotelservice, które oferują systemowe rozwiązanie dla branży HoReCa.
152,99 zł
Cena netto: 124,38 zł
183,39 zł
Cena netto: 149,10 zł
125,79 zł
Cena netto: 102,27 zł
199,99 zł
Cena netto: 162,59 zł
187,59 zł
Cena netto: 152,51 zł
151,79 zł
Cena netto: 123,41 zł
199,99 zł
Cena netto: 162,59 zł
117,69 zł
Cena netto: 95,68 zł
195,59 zł
Cena netto: 159,02 zł
155,99 zł
Cena netto: 144,44 zł
117,99 zł
Cena netto: 109,25 zł
142,79 zł
Cena netto: 132,21 zł
189,99 zł
Cena netto: 175,92 zł
163,19 zł
Cena netto: 132,67 zł
149,99 zł
Cena netto: 121,94 zł
128,49 zł
Cena netto: 104,46 zł
132,39 zł
Cena netto: 107,63 zł
129,99 zł
Cena netto: 105,68 zł
Higiena w profesjonalnej kuchni jest najważniejszym aspektem jej funkcjonowania. Nie chodzi tylko i wyłącznie o higienę wydawania posiłków, ale również higienę kuchennych pomieszczeń. Niezbędne jest dokładne i regularne mycie stołów i blatów roboczych, a także frontów szafek odpowiednimi środkami odtłuszczającymi czy dezynfekcyjnymi.
To samo dotyczy mycia sprzętów kuchennych. Sprzęty mają wile zakamarków, w których zaleganie resztek jedzenia niesie ryzyko rozwoju pleśni i grzybów. Sprzęt kuchenny trzeba codziennie, na koniec dnia roboczego myć i dezynfekować.
Na koniec dnia warto również odtłuścić podłogę. Praca w takiej czystej kuchni jest bowiem przyjemnością. Aby była jeszcze przyjemniejsza warto przyzwyczaić personel kuchenny do systematycznego mycia dłoni i utrzymywania wysokiego poziomu higieny osobistej, higieny pomieszczeń oraz naczyń.