Producenci
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Promocje
Tenzi APC out 5l - płyn do czyszczenia elewacji, fasad, dachów
Tenzi APC out 5l - płyn do czyszczenia elewacji, fasad, dachów

111,99 zł

Cena regularna: 137,89 zł

Najniższa cena: 111,99 zł

91,05 zł

Cena regularna: 112,11 zł

Najniższa cena: 91,05 zł
szt.
Tenzi Proszek EX do prania
Tenzi Proszek EX do prania

17,99 zł

Cena regularna: 22,89 zł

Najniższa cena: 22,89 zł

14,63 zł

Cena regularna: 18,61 zł

Najniższa cena: 18,61 zł
szt.
Tenzi Textil 1l  - środek do czyszczenia dywanów
Tenzi Textil 1l - środek do czyszczenia dywanów

19,49 zł

Cena regularna: 26,59 zł

Najniższa cena: 18,99 zł

15,85 zł

Cena regularna: 21,62 zł

Najniższa cena: 15,44 zł
szt.
Produkt dnia
Preseptol QV 5 l - preparat do szybkiej dezynfekcji
Preseptol QV 5 l - preparat do szybkiej dezynfekcji

142,79 zł

132,21 zł

szt.
Voigt H621 600 ml - środek do dezynfekcji w gatsronomii
Voigt H621 600 ml - środek do dezynfekcji w gatsronomii

24,99 zł

Cena regularna: 29,99 zł

Najniższa cena: 29,99 zł

23,14 zł

Cena regularna: 27,77 zł

Najniższa cena: 27,77 zł
szt.
Preseptol QV 0,75 l - 10 szt. (karton)
Preseptol QV 0,75 l - 10 szt. (karton)

205,99 zł

190,73 zł

szt.
Opcje przeglądania

Profesjonalne środki czystości przeznaczone do utrzymania czystości hotelach, w restauracjach i innych placówkach żywienia zbiorowego. Wszystkie preparaty PROFIMAX - gastroline są zgodne z obowiązującymi przepisami HACCP i posiadają niezbędne dokumenty oraz dopuszczenia. W naszej ofercie znajdują się również preparaty VOIGT linii gastroline oraz hotelservice, które oferują systemowe rozwiązanie dla branży HoReCa.

Nie znaleziono produktów spełniających podane kryteria.

Higiena w profesjonalnej kuchni jest najważniejszym aspektem jej funkcjonowania. Nie chodzi tylko i wyłącznie o higienę wydawania posiłków, ale również higienę kuchennych pomieszczeń. Niezbędne jest dokładne i regularne mycie stołów i blatów roboczych, a także frontów szafek odpowiednimi środkami odtłuszczającymi czy dezynfekcyjnymi.

To samo dotyczy mycia sprzętów kuchennych. Sprzęty mają wile zakamarków, w których zaleganie resztek jedzenia niesie  ryzyko rozwoju pleśni i grzybów. Sprzęt kuchenny trzeba codziennie, na koniec dnia roboczego myć i dezynfekować.

Na koniec dnia warto również odtłuścić podłogę. Praca w takiej czystej kuchni jest bowiem przyjemnością. Aby była jeszcze przyjemniejsza warto przyzwyczaić personel kuchenny do systematycznego mycia dłoni i utrzymywania wysokiego poziomu higieny osobistej, higieny pomieszczeń oraz naczyń.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl