Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Producent
Cena
-
od
do
Profesjonalne środki czystości przeznaczone do utrzymania czystości hotelach, w restauracjach i innych placówkach żywienia zbiorowego. Wszystkie preparaty PROFIMAX - gastroline są zgodne z obowiązującymi przepisami HACCP i posiadają niezbędne dokumenty oraz dopuszczenia. W naszej ofercie znajdują się również preparaty VOIGT linii gastroline oraz hotelservice, które oferują systemowe rozwiązanie dla branży HoReCa.
47,99 zł
Cena netto: 39,02 zł
27,89 zł
Cena netto: 22,67 zł
459,99 zł
Cena netto: 425,92 zł
69,99 zł
Cena netto: 64,81 zł
599,99 zł
Cena netto: 487,80 zł
163,19 zł
Cena netto: 132,67 zł
99,99 zł
Cena netto: 81,29 zł
25,69 zł
Cena netto: 23,79 zł
20,49 zł
Cena netto: 16,66 zł
136,89 zł
Cena netto: 111,29 zł
37,99 zł
Cena regularna:
51,29 zł
Cena netto: 30,89 zł
55,99 zł
Cena regularna:
65,99 zł
Cena netto: 45,52 zł
99,99 zł
Cena regularna:
129,39 zł
Cena netto: 81,29 zł
69,99 zł
Cena regularna:
89,39 zł
Cena netto: 56,90 zł
27,99 zł
Cena regularna:
34,29 zł
Cena netto: 22,76 zł
17,99 zł
Cena regularna:
26,29 zł
Cena netto: 16,66 zł
59,99 zł
Cena regularna:
73,19 zł
Cena netto: 55,55 zł
Higiena w profesjonalnej kuchni jest najważniejszym aspektem jej funkcjonowania. Nie chodzi tylko i wyłącznie o higienę wydawania posiłków, ale również higienę kuchennych pomieszczeń. Niezbędne jest dokładne i regularne mycie stołów i blatów roboczych, a także frontów szafek odpowiednimi środkami odtłuszczającymi czy dezynfekcyjnymi.
To samo dotyczy mycia sprzętów kuchennych. Sprzęty mają wile zakamarków, w których zaleganie resztek jedzenia niesie ryzyko rozwoju pleśni i grzybów. Sprzęt kuchenny trzeba codziennie, na koniec dnia roboczego myć i dezynfekować.
Na koniec dnia warto również odtłuścić podłogę. Praca w takiej czystej kuchni jest bowiem przyjemnością. Aby była jeszcze przyjemniejsza warto przyzwyczaić personel kuchenny do systematycznego mycia dłoni i utrzymywania wysokiego poziomu higieny osobistej, higieny pomieszczeń oraz naczyń.