Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Producent
Cena
Profesjonalne środki czystości przeznaczone do utrzymania czystości hotelach, w restauracjach i innych placówkach żywienia zbiorowego. Wszystkie preparaty PROFIMAX - gastroline są zgodne z obowiązującymi przepisami HACCP i posiadają niezbędne dokumenty oraz dopuszczenia. W naszej ofercie znajdują się również preparaty VOIGT linii gastroline oraz hotelservice, które oferują systemowe rozwiązanie dla branży HoReCa.
163,19 zł
Cena netto: 132,67 zł
219,99 zł
Cena regularna:
299,79 zł
Cena netto: 178,85 zł
289,99 zł
Cena regularna:
321,39 zł
Cena netto: 268,51 zł
263,19 zł
Cena regularna:
328,99 zł
Cena netto: 213,98 zł
199,99 zł
Cena regularna:
255,99 zł
Cena netto: 162,59 zł
199,99 zł
Cena regularna:
254,99 zł
Cena netto: 162,59 zł
237,99 zł
Cena regularna:
297,39 zł
Cena netto: 193,49 zł
169,99 zł
Cena regularna:
183,99 zł
Cena netto: 138,20 zł
299,99 zł
Cena regularna:
349,99 zł
Cena netto: 243,89 zł
160,99 zł
Cena regularna:
199,99 zł
Cena netto: 130,89 zł
179,99 zł
Cena regularna:
199,99 zł
Cena netto: 146,33 zł
181,99 zł
Cena regularna:
219,99 zł
Cena netto: 147,96 zł
189,99 zł
Cena regularna:
226,99 zł
Cena netto: 154,46 zł
211,99 zł
Cena regularna:
266,49 zł
Cena netto: 172,35 zł
211,99 zł
Cena regularna:
268,99 zł
Cena netto: 172,35 zł
Higiena w profesjonalnej kuchni jest najważniejszym aspektem jej funkcjonowania. Nie chodzi tylko i wyłącznie o higienę wydawania posiłków, ale również higienę kuchennych pomieszczeń. Niezbędne jest dokładne i regularne mycie stołów i blatów roboczych, a także frontów szafek odpowiednimi środkami odtłuszczającymi czy dezynfekcyjnymi.
To samo dotyczy mycia sprzętów kuchennych. Sprzęty mają wile zakamarków, w których zaleganie resztek jedzenia niesie ryzyko rozwoju pleśni i grzybów. Sprzęt kuchenny trzeba codziennie, na koniec dnia roboczego myć i dezynfekować.
Na koniec dnia warto również odtłuścić podłogę. Praca w takiej czystej kuchni jest bowiem przyjemnością. Aby była jeszcze przyjemniejsza warto przyzwyczaić personel kuchenny do systematycznego mycia dłoni i utrzymywania wysokiego poziomu higieny osobistej, higieny pomieszczeń oraz naczyń.