Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Profesjonalne środki czystości przeznaczone do utrzymania czystości hotelach, w restauracjach i innych placówkach żywienia zbiorowego. Wszystkie preparaty PROFIMAX - gastroline są zgodne z obowiązującymi przepisami HACCP i posiadają niezbędne dokumenty oraz dopuszczenia. W naszej ofercie znajdują się również preparaty VOIGT linii gastroline oraz hotelservice, które oferują systemowe rozwiązanie dla branży HoReCa.
69,99 zł
Cena netto: 64,81 zł
99,99 zł
Cena netto: 81,29 zł
44,99 zł
Cena netto: 36,58 zł
47,89 zł
Cena netto: 38,93 zł
89,39 zł
Cena netto: 72,67 zł
34,29 zł
Cena netto: 27,88 zł
26,29 zł
Cena netto: 24,34 zł
73,19 zł
Cena netto: 67,77 zł
68,79 zł
Cena netto: 55,93 zł
75,19 zł
Cena netto: 61,13 zł
66,29 zł
Cena netto: 53,89 zł
78,49 zł
Cena netto: 63,81 zł
74,79 zł
Cena netto: 60,80 zł
74,79 zł
Cena netto: 60,80 zł
81,39 zł
Cena netto: 66,17 zł
26,39 zł
Cena netto: 21,46 zł
95,99 zł
Cena regularna:
128,19 zł
Cena netto: 78,04 zł
Higiena w profesjonalnej kuchni jest najważniejszym aspektem jej funkcjonowania. Nie chodzi tylko i wyłącznie o higienę wydawania posiłków, ale również higienę kuchennych pomieszczeń. Niezbędne jest dokładne i regularne mycie stołów i blatów roboczych, a także frontów szafek odpowiednimi środkami odtłuszczającymi czy dezynfekcyjnymi.
To samo dotyczy mycia sprzętów kuchennych. Sprzęty mają wile zakamarków, w których zaleganie resztek jedzenia niesie ryzyko rozwoju pleśni i grzybów. Sprzęt kuchenny trzeba codziennie, na koniec dnia roboczego myć i dezynfekować.
Na koniec dnia warto również odtłuścić podłogę. Praca w takiej czystej kuchni jest bowiem przyjemnością. Aby była jeszcze przyjemniejsza warto przyzwyczaić personel kuchenny do systematycznego mycia dłoni i utrzymywania wysokiego poziomu higieny osobistej, higieny pomieszczeń oraz naczyń.